Uitnodiging ontspanningsactiviteit van dinsdag 9 april 2024.
 

“Het leven van een politieman”


Graag nodigen we jullie uit voor de ontspanningsactiviteit in ons vertrouwde Paulushuis, Patijntjestraat 27, 9000 Gent.
 

Op dinsdag 9 april om 14.30 uur (deuren open om 14 uur) komt Christian De Coninck. 


“Christian De Coninck was tot begin 2022 politiecommissaris en woordvoerder van de Brusselse Hoofdstedelijke Politie, waar hij begin 1982, na zijn studies, zijn carrière bij de interventiedienst begon. Na het afstuderen aan de officierenschool werd hij achtereenvolgens wijkofficier, diensthoofd territoriale veiligheid en lokale recherche, diensthoofd van een commissariaat om daarna op 1 januari 2000 aangeduid te worden als woordvoerder. Op zijn eigengereide maar eenvoudige wijze slaagde hij erin om voor de camera's en de micro's complexe dossiers te verduidelijken.
Sinds 2006 schrijft Christian De Coninck politieromans, waarvan er al 27 zijn verschenen. Hij is ook de auteur van twee non-fictiewerken: een over de aanslagen in Brussel en een waarin hij zijn leven als politiecommissaris bespreekt.
Christian De Coninck neemt u mee op een tocht door het leven van een politieman.”
 

Mis dit niet!
 

Inschrijving

Inschrijven doe je via deze link
Vul al je velden met een * in en druk op de knop verzenden. Je krijgt onmiddellijk een mail met de bevestiging van je inschrijving.

We hopen jullie talrijk te mogen begroeten.

Het bestuur.

 

Door deel te nemen aan activiteiten van SKG geeft u ons automatisch toelating om foto’s van u, genomen tijdens onze activiteiten, beschikbaar te stellen via de digitale media. Indien dat niet het geval is gelieve ons dan telkens vooraf te informeren. Dank voor uw begrip. 

Andere activiteiten

Datum Type activiteit Locatie
11 juni 2024 240611 Lentefeest : "Kleine prettige stoornis" met de voorstelling 'Kleiduif' Ontspanningsactiviteit Gent Bekijk activiteit
10 oktober 2024 241010 extra muros : Bowling Ontspanningsactiviteit Sint-Martens-Latem Bekijk activiteit
23 oktober 2024 241023 Babbel namiddag DIGITALITEIT Ontspanningsactiviteit Gent Bekijk activiteit