Info dagfietstocht van donderdag 13 juni 2024 te Maldegem.

“De Meetjeslandse Kreken fietsroute” 

Fiettocht 230615-16

Dit is een klassieke dagfietstocht zonder lussen. Jullie kunnen dus niet kiezen uit een voormiddagtocht of een namiddagtocht. We gebruiken ongeveer halfweg een lunch.

We starten op een ruime parking in Maldegem en maken de doorsteek naar de Oost-Vlaamse Krekenroute. Het Meetjeslandse krekengebied staat bij menig natuurliefhebber bovenaan het lijstje van mooiste natuurplekken van het land. Vooral Sint-Laureins en Assenede mogen zich dé krekengemeenten van de streek noemen. Wij zullen niet tot Assenede maar wel langs Kaprijke fietsen. Met zijn lengte van 6 km is de Boerekreek de grootste kreek van Oost-Vlaanderen. In de namiddag houden we even halt in de pas grondig gerenoveerde Provinciaal Streekcentrum Huysmanhoeve te Eeklo.

Afstand: 70 km.

Start: 9.30 uur, op de parking Sportterreinen De Waele, Bloemestraat 36, 9990 Maldegem = GPS-adres.

 

Middagmaal in bistro ’t Dorpshart, Stee 16 te 9988 Watervliet.

 

LUNCH: € 25 per persoon.

Menu A: soep, vol-au-vent met slaatje en frieten, koffie.

Menu B: soep, stoverij met slaatje en frieten, koffie.

Inschrijven:

Inschrijven door het inschrijvingsformulier in te vullen en door de eters het lunchbedrag € 25 per persoon over te schrijven op rekeningnummer BE63 4470 0615 8108 op naam van Senioren KBC Gent en dit vóór 7 junimet vermelding van uw menukeuze A of B.

Inschrijven doe je via deze link

Vul al je velden met een * in en druk op de knop verzenden. Je krijgt onmiddellijk een mail met de bevestiging van je inschrijving.  

 

Tochtleiding: Jan Wyffels en Erik Desmedt. 

Fietscoördinator: Jean Pierre Bauwens. 

Het fietsteam.

 

Door deel te nemen aan activiteiten van SKG geeft u ons automatisch toelating om foto’s van u, genomen tijdens onze activiteiten, beschikbaar te stellen via de digitale media. Indien dat niet het geval is gelieve ons dan telkens vooraf te informeren. Dank voor uw begrip. 

Privacy & Cookie beleid

Andere activiteiten