petanque

 

Elke 1ste en 3de
maandag van de maand

 

PC Verbroedering
Ovenveldstraat 9
9090   Melle

Parking is voorzien


Beste KOG-leden,

Vanaf maandag 5 februari 2018 zijn we gestart met een petanque activiteit.
We hebben hiervoor een geschikte en aangename locatie gevonden bij PC Verbroedering, Ovenveldstraat 9 te 9090 Melle.  Deze is vrij centraal gelegen, goed bereikbaar o.a. via R4, met ruime parking… en gezellige bar. In de zomer wordt er buiten gespeeld. Bij slecht weer bestaat echter ook de mogelijkheid om indoor te spelen. In de winterperiode spelen we sowieso binnen.
Afspraak elke 1ste en 3de maandag van de maand, telkens vanaf 14u tot ongeveer 17u en dit op basis van diverse speelschema’s, zodat men telkens met anderen een ploegje vormt van 2 à 3 personen.
De opkomst overtreft onze verwachtingen. We mogen gemiddeld op een 20-tal deelnemers rekenen. Er heerst steeds een aangename en sportieve sfeer.

Nieuwelingen zijn nog steeds meer dan welkom. U hoeft vooraf niet te verwittigen.
Voor diegenen die geen ervaring hebben, zorgen we voor de nodige initiatie aangaande de spelregels. Wie (nog) geen petanqueballen heeft, geen nood, wij zorgen voor het nodige.
Het is wel niet toegelaten eigen drank mee te brengen. Diverse dranken zijn beschikbaar aan democratische prijzen.

Na een evaluatie met de uitbaters, werd overeengekomen dat wij hen voor de uitbatingskosten tijdens de winterperiode (verwarmings- en elektriciteitskosten) een forfaitaire tegemoetkoming zullen betalen Daarom zijn we genoodzaakt om tijdens de periode november-april, een bijdrage van 1 euro te vragen per deelname aan een petanquenamiddag.

Met sportieve groeten,
Jean-Paul De Bontridder
Gsm 0478/77.47.54


 

 

 

©copyright 2008 daniel.verbeke| feedback