FIETSEN 2013

Beste vrienden,

Onze geplande “Midwintertocht” is dit jaar niet in het water maar in de “sneeuw” gevallen. Het was echt te gevaarlijk om ons op die sneeuw- en ijswegeltjes te wagen! We willen het nog steeds veilig houden nietwaar. Maar niet getreurd, volgend jaar proberen we het opnieuw en dus kunnen we ons nu rustig gaan voorbereiden op ons nieuw fietsseizoen 2013.
Over de tochten van verleden jaar mogen we zeker niet klagen. We hebben ze allen kunnen rijden en naar onze Belgische normen in relatief goede omstandigheden. Trouwens met een gemiddelde van 23 deelnemers per fietstocht zetten we opnieuw een record neer in het 11-jarig bestaan van onze fietsclub.
Ook onze fietsvakantie in Arcen was een voltreffer met geen enkele regenbui tijdens onze dagelijkse tochten. Buiten enkele kleine mankementjes was het ook voor Dieter kalm met geen enkele “platte band”!
De fietsvakantie dit jaar zal doorgaan in Baarle-Nassau en met 34 deelnemers (31 fietsers) breken we ook een nieuw record!
Hieronder kan je de nieuwe fietskalender voor 2013 vinden. Noteer alvast de datums in uw agenda! We zijn ervan overtuigd dat Gisèle, Tonny, Martine en Luc opnieuw de mooiste plekjes zullen uitzoeken voor een geslaagd nieuw seizoen!
Wij wensen iedereen een mooi, zonnig en vooral ongevallenvrij fietsjaar toe!

Het fietsteam

Elke fietstocht zal gedetailleerd bevestigd worden in het krantje van de desbetreffende maand en via de website!


 

 

 

©copyright 2008 daniel.verbeke | feedback