Wat is Nieuw
hal-gatewood-unsplash

Beste vrienden-kringleden,

Het is eindelijk zo ver! Onze nieuwe website zal vanaf  1 februari   het levenslicht zien. Vanaf die dag zal de oude website niet meer bestaan. Niet omdat wij deze wilden verbeteren (dat kon echt niet) wel omdat wij met SOFO en alle andere kringen eenzelfde structuur en dezelfde beveiliging kunnen opzetten. Samen sterk!

De website kan je bezoeken op hetzelfde adres : https://www.skggent.be maar dus in een nieuw kleedje.

Wij vertrouwen er op dat jullie je vlug alle mogelijkheden zullen eigen maken die wij voorzien op deze website. Alle belangrijke info die wij voorheen publiceerden zal ook op deze site te vinden zijn.

De “Home” pagina geeft een samenvatting met de eerstkomende activiteiten en de laatste nieuwsberichten. 

Maar je ziet bovenaan ook hoe je afzonderlijk naar “de agenda”, “de fotogalerij” “leden”, “krantje SKG”* en de nieuwsberichten onder “Nieuws” kan gaan.  

Rechts bovenaan vind je onder SOFO de gepubliceerde trefpunten en bij CERA hun eigen publicaties.

En wil je weten wie wat  doet bij SKG dan klik je gewoon op “over ons”.

Bijkomend zullen wij via deze weg jullie ook de mogelijkheid geven vanaf maart 2024 op al onze activiteiten in te schrijven. Jawel, elke activiteit (behalve petanque en kaarten) wordt vanaf nu aangekondigd mét een inschrijvingslink naar een formulier. Voor zowel de betalende als de niet betalende activiteiten zal uw inschrijving op die manier rechtstreeks naar de organisator worden geleid en jij ontvangt bevestiging van jouw inschrijving. Betalingen gebeuren nog steeds op dezelfde manier maar het is de betaling die jouw inschrijving definitief maakt. Zo wordt de organisatie van onze activiteiten vereenvoudigd en geoptimaliseerd.

Intussen blijven Christophe en Annie verder werken om deze website nog te verbeteren en zullen zij die regelmatig updaten. 

Alle respons op deze vernieuwing is welkom via het email adres:  info@skggent.be.

Aan allen die nog niet vertrouwd waren met de websites: ga er voor… wie niet waagt niet wint!

Aan iedereen veel surfgenot!

Namens het Kringbestuur 

 

(*) Voor wie tot nu het krantje per post ontvangt, verandert er niets.   

(**) pas op het kan tot 24 uur duren (na 2/2/2024) voor de wereld (Internet) op de hoogte is van de wijziging. Hierdoor kan het gebeuren dat je alsnog op de oude website kan terecht komen.

(***) Als je na 24 uur (na 2/2/2024)  nog steeds op de oude website komt vergeet dan niet de cache van je browser (Chrome, Edge, Firefox, ...) te ledigen via F5 of je geschiedenis (alles) te verwijderen.

Ook interessant

Wat is Nieuw

Trefpunt Maart 2024 is beschikbaar

Wat is Nieuw

Krantje SKG November - December 2023

Krantje November - December werd onlangs gepubliceerd
Wat is Nieuw

Trefpunt oktober

Trefpunt september - oktober 2023 is gepubliceerd